Šiais metais – pirmasis naujagimis ir pirmoji jaunavedžių pora

Sausio 3-osios naktį Mažeikių ligoninėje pasaulį išvydo pirmasis šių metų mažeikiškis, o sausio 5-ąją aukso žiedus sumainė pirmoji šiais metais jaunavedžių pora. Ir tėveliams, ir jaunavedžiams – Savivaldybės vadovų sveikinimai ir dovanos.

Sandros ir Kęstučio Brazdauskų šeimoje gimė sveikas ir stiprus berniukas – svoris 3 752 g, ūgis 56 cm. Mama ir Herkus jaučiasi gerai. Tai jau antrasis vaikas Brazdauskų šeimoje – namuose laukia ketverių metų sesutė.

Du pirmieji mažeikiškiai praėjusiais metais gimė taip pat sausio 3-iąją. Praėjusiais metais rajone registruoti 494 naujagimiai – 415 gimė Lietuvoje, 79 – užsienyje.

Vaikams per 2020 metus tėvai rinko įvairius vardus. Populiariausi berniukų vardai – Markas, Nojus, Herkus, Adas, Domas. Mergaičių – Luknė, Barbora, Urtė, Saulė, Emilija, Lėja, Iglė, Kotryna, Viltė.

Šiandien Civilinės metrikacijos skyriuje vestuvių maršas pasitiko savo gyvenimus sujungti pasiryžusią pirmąją šiais metais porą – naują šeimą sukūrė Mindaugas Bliudsukis ir Viktorija Michejeva.

Sveikiname pirmojo šių metų naujagimio sulaukusius tėvelius ir pirmąją sutuoktinių porą.

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode