Sustokime „Tylos ir solidarumo valandoje“

Gruodžio 23-iąją, nuo 19 iki 20 val., užgesinkime šventines puošmenas, išjunkime kalėdinių eglučių šviesas, tylos minute pagerbkime tiek nuo COVID-19 infekcijos mirusius žmones, tiek ir netiesiogines koronaviruso aukas. Visos savivaldybės seniūnijos jungiasi prie šios iniciatyvos. 

Sustoti – tai pagrindinis akcijos „Tylos ir solidarumo valanda“ kvietimas visiems: stabtelėti ir susimąstyti, išreiškiant solidarumą su tais, kam ši pandemija tapo netekčių ar sunkių išbandymu laikotarpiu. 

Svarbus simbolinės tylos ir solidarumo valandos akcentas – pirmoji jos minutė taps tylos minute, skirta pagerbti tiek nuo koronaviruso mirusiuosius, tiek ir netiesiogines koronaviruso aukas – žmones, kurių didžiąja dalimi netekome todėl, kad dėl sveikatos sistemai kilusių iššūkių ar kitų pandemijos sukeltų aplinkybių jie laiku nesulaukė kokybiškos medicinos pagalbos arba ji buvo ribota.

Prieš pat didžiąsias žiemos šventes organizuojamos akcijos iniciatoriai – Nacionalinis savanorių pagalbos koordinavimo centras „Stiprūs kartu“ ir Lietuvos savivaldybių asociacija. 

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode